Konuyu Oyla:
|
COVERMACA 2018 - SOHBET&MUHABBET
|
|||||||
| |||||||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| COVERMACA 2018 - FİNAL | Barlo | 19 | 15,409 |
08-07-2018, Saat: 23:48 Son Yorum: Barlo |
|
| COVERMACA 2018 | Barlo | 23 | 19,266 |
08-07-2018, Saat: 17:56 Son Yorum: Barlo |
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
| Forum | Yasal Uyarı |
Türkçe Çeviri: MyBB.Com.Tr |
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren forumumuzda 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumumuz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri iletisim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir. |

Kütük olayında ben de bir olay yaşadım tuhaf isimler çıktı geçmişimizde. Hidencent isimli Abhaz bir ninem var, Üği diye bir dede ama benim şok oluşum 4-5 kuşak geriye gittiğimiz göçmen anneannemin aksine babaannem tarafından hiç geriye gidemeyişimiz oldu ve ebeveynlerinin isimleri mühtedi isimler Aptullah (“p” ile yazılmış) ve Döndü olarak geçmiş. Dinden dönenlere devlet tarafından bu isimler veriliyormuş… neyse kesinlikle puan çıkar!!
Tayfun azıcık kitap, şiir okusan yeteneklisin aslında ama tek düze tarzın. Kelime dağarcığını geliştirsen neler çıkar kim bilir. Dinlenebilir, güzel şarkı ve Sulhi şarkıyı baya yükseltmiş helal olsun! Kayıt güzel.