![]() |
KİTAP KURDU - Baskı Önizleme +- 12PUAN FORUM (http://forum.12puan.com) +-- Forum: TAZE HAVA (http://forum.12puan.com/forumdisplay.php?fid=17) +--- Forum: BU DÜNYANIN DIŞINDAN (http://forum.12puan.com/forumdisplay.php?fid=18) +--- Konu Başlığı: KİTAP KURDU (/showthread.php?tid=9) |
KİTAP KURDU - Yekaye - 20-12-2017 Murathan Mungan yüksek topuklar tavsiye ederim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Cvp: KİTAP KURDU - suioeir - 20-12-2017 (20-12-2017, Saat: 22:59)Yekaye Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Murathan Mungan yüksek topuklar tavsiye ederim Bin yıl önce okuduk ![]() Cvp: KİTAP KURDU - Ömer - 21-12-2017 O kadar okurum Murathan Mungan'dan sadece Kadından Kentleri okudum. Kitap çok iyiydi ve diğer kitaplarını da okumak istemiştim ama öncelilkli ilgi alanlarımdan onlara fırsat gelmedi daha... Bu arada bulunduğum yerde Mungan soy isimli çok iş adamı var ve bir gün en kodamanlarından birine sormuştum neyiniz oluyor diye amcasının oğlu çıkmıştı. Eşcinselliğinden ötürü rahatsız olur mu acaba diye gözlemledim ama adam aksine hakkında olumlu şeylerden bahsetti helal olsun... ![]() KİTAP KURDU - Yekaye - 21-12-2017 Üç Ayaklı kırk oda kitabını da okumuştum o da çok güzeldi . Tarzını seviyorum hem eğleniyorum hem öğreniyorum [emoji4] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Cvp: KİTAP KURDU - Ömer - 24-12-2017 ![]() Yahudi Hazar Türklerini duymayanınız vardır belki ![]() Var olduğu dönemde ağırlıklı olarak Yahudilik, İslam, Hristiyanlık ve çeşit çeşit dinleri kabul etmiş insanların gül gibi beraberce yaşayabildiği Hazar İmparatorluğunu ve Hazarların neden Yahudiliği seçmiş olabileceğini tarihi belgelerle anlatmış yazar. Sıkıcı tarih kitaplarından asla değil! Hatta bir bölümü o kadar dikkatimi çekti ki yazmadan edemeyeceğim... Olayı anlatan: İbn Fadlan İbn Fadlan: İslam bilgini, gezgin, misyoner Konu: İslamdan önce Türklerde demokrasi Volga Bulgar kralı halkını İslam'a geçirmek için halifeden yardım istiyor, halifede İbn Fadlan 'ın içinde bulunduğu grubu Oğuz Türklerinin yaşadığı topraklar üzerinden Volga Bulgarlarına ulaşması için görevlendiriyor... Alıntı:.... Allah bilir o kadının açtığı yerde bacak ya da koldur! Erinmedim yazdım bir sohbette kullanırsınız belki. İbn fadlan denen yaratığa göre biz Türkler o zaman çok basit insanlarız! Çıldıracağım yemin ederim! Nerden bulaştık ki bunlara! ![]() KİTAP KURDU - frekans_g - 28-12-2017 Duyduk duyduk o Türkleri hatta Litvanya’ya kadar gidiyorlar. Bu yaz onları takip edeceğim. Kitap için teşekkürler incelemek gerek Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Cvp: KİTAP KURDU - TTR - 28-12-2017 (24-12-2017, Saat: 22:58)Ömer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Alıntı: Çünkü ulaşamazsınız. Böyle olması, gizli olup da elde edilebilir olmasından daha iyidir" hahahah süper cümle ![]() RE: KİTAP KURDU - Uluhandro - 07-01-2018 Jose Saramago/Körlük Uzun zamandır bir kitaptan bu kadar etkilendiğimi hatırlamıyorum, tek handikapı yazarın paragraf başı yapmaması. Bu da yazarın önemli bir özelliği zaten. Tavsiye ederim.. Cvp: KİTAP KURDU - buraks - 26-02-2018 Selam millet, Size bir şey danışmak istiyorum. Son zamanlarda adını çok duyduğum ama hiçbir kitabını okumadığım bir yazar var. Haruki Murakami. Bu yazarın kitaplarına başlamak istiyorum. İlk bu kitaptan başla diyen ya da herhangi bir bilgi vermek isteyen beni yeşillendirebilir mi? Tenkyu ![]() Cvp: KİTAP KURDU - taifung - 26-02-2018 (26-02-2018, Saat: 13:32)buraks Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selam millet, Ben 1Q84 isimli bin sayfalık kitabından başlamıştım. Cidden sürükleyiciydi. Hiç unutmam, gezi parkı olaylarıyla aynı dönemde okuyordum. Bir yandan olayları takip edip bir yandan da bu kitabı bitirebilmiştim. Ki bu bile sürükleyiciliği konusunda fikir veriyordur ![]() Sonra bir sürü kitabını aldım fuardan. Ama bir okuma önceliği veremedim daha hiç birine. Ki en övülen kitaplarından bir diğerinin de "İmkansızın Şarkısı" olduğunu biliyorum. Uygun bir vakitte ona başlamayı planlıyorum. Cvp: KİTAP KURDU - buraks - 27-02-2018 (26-02-2018, Saat: 14:15)taifung Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben 1Q84 isimli bin sayfalık kitabından başlamıştım. Cidden sürükleyiciydi. Hiç unutmam, gezi parkı olaylarıyla aynı dönemde okuyordum. Bir yandan olayları takip edip bir yandan da bu kitabı bitirebilmiştim. Ki bu bile sürükleyiciliği konusunda fikir veriyordur Teşekkür ettim. İkisine de bakıyorum. ![]() KİTAP KURDU - Yekaye - 27-02-2018 1q84 ı hiç beğenmedim . Kafka adlı bir romanı vardı en iyisi o Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Cvp: KİTAP KURDU - buraks - 28-02-2018 Benim böyle araştırmalara girdiğimi gören bir arkadaşım bana "Haşlanmış Harikalar Diyarı ve Dünyanın Sonu"nu almış. Ona başlayacağım şimdi. Sonra da dediğiniz iki kitaba başlarım. Teşekkürler Yekaye ve Tai. ![]() RE: KİTAP KURDU - Uluhandro - 27-05-2018 Ahmet Ümit'in kitaplarini genelde severek okurum. Elveda Guzel Vatanim isimli eserini yeni okuma firsatim oldu.. Diger eserlerinden farkli olarak bu kez bariz bir katil aranmiyor.. Mesrutiyet donemi, ittihat ve terakki yillarini okumayi sevenlere siddetle oneririm.. |