![]() |
MSC: EUROVISION STARS - FİNAL - Baskı Önizleme +- 12PUAN FORUM (http://forum.12puan.com) +-- Forum: YARIŞMALAR (http://forum.12puan.com/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: YARIŞMA ARŞİVİ (http://forum.12puan.com/forumdisplay.php?fid=22) +---- Forum: MSC - EUROVISION STARS (http://forum.12puan.com/forumdisplay.php?fid=32) +---- Konu Başlığı: MSC: EUROVISION STARS - FİNAL (/showthread.php?tid=170) |
Cvp: MSC: EUROVISION STARS - FİNAL - Alperto - 10-09-2017 Lantis'in oyları: ![]() Lantis'in yarışmacısı Dino Merlin - Love In Rewind şarkısında 2011 yılında Bosna'yı temsil etmişti. Birazdan Alperto puanları ile devam ediyoruz. Oylarımı organizatör olduğumdan dolayı puanlama öncesinde sevgili Tayfun'a göndermiştim. Teyit etmek isteyenler kendisine başvurabilir. Cvp: MSC: EUROVISION STARS - FİNAL - Alperto - 10-09-2017 Ben oylarımı gönderirken çok zorlandım. Şarkıları defalarca dinledim ve elemek zor geldi. Kılpayı oy vermekten vazgeçtiğim çok şarkı var. Hak eden kazansın. İşte puanlarım: ![]() Yarışmacım Alexander Rybak'ın kazandığı yılın ertesinde ülkesinde sergilediği perfomans ile alkışlıyoruz. Puan vermediniz alkışlayın bari. ![]() Birazdan Sirusho ile devam ediyoruz. Hem oylarını kullanacak, hem de kalan tüm şarkıları yorumlayacak. Cvp: MSC: EUROVISION STARS - FİNAL - Alperto - 10-09-2017 Kemçukyan Sirusho Puanları: ![]() Sirusho'nun yarışmacısı Esma Teyzemizi rahmetle anıyoruz. Cvp: MSC: EUROVISION STARS - FİNAL - Alperto - 10-09-2017 Cvp: MSC: EUROVISION STARS - FİNAL - Alperto - 10-09-2017 ![]() Cvp: MSC: EUROVISION STARS - FİNAL - Alperto - 10-09-2017 Barlo oylarıyla dengeleri alt üst ediyor! He loves Belarus! ![]() Kim bu Angelica Agurbash diyenler için. Kendileri Love Me Tonight şarkısı ile 2005 yılında Belarus'u temsil etmişti. Birazdan Lukas Podolsky ile devam ediyoruz. Cvp: MSC: EUROVISION STARS - FİNAL - Alperto - 10-09-2017 Lukas'ta sıra. Kendisini Galatasaray'da attığı gollerden, Alman milli takımından ve bizim forumdaki yazılarından tanıyoruz. İşte puanları: ![]() Nina Zilli Hanım kızımızı hatırlatmaya gerek yok aslında. O bizim için bir fenomen. İşte L'Amore È Femmina (Out Of Love) Cvp: MSC: EUROVISION STARS - FİNAL - Alperto - 10-09-2017 Sirusho & Alperto iş birliği ile Nina Zilli cover'ı geliyor. 1 Kadın 1 Erkek Birazdan TTR ile devam ediyoruz. Cvp: MSC: EUROVISION STARS - FİNAL - Alperto - 10-09-2017 TTR Puanları için mikrofonlarımız İzmir'de ![]() Anna Vissi'nin 1982 yılında da Eurovision'u temsil ettiğini biliyor muydunuz? Mono I Agapi ile karşınızda. O zaman siz,... neyse. şarkıyı dinleyelim. Birazdan Cembulut için Mars'a bağlanacağız. Cvp: MSC: EUROVISION STARS - FİNAL - Alperto - 10-09-2017 Seni sonuncu yaptırmayacağız sözünden yola çıktık ve büyük çabalarla bunu başardık. İşte karşınızda Cembulut ve oyları. ![]() Cembulut'un şarkıcısı France Gall 1965'de Luxembourg'u temsil etmişti. Şarkısı Poupée de cire, poupée de son. Ben de Luxembourg'da yaşasaydım A Milli Futbol takımında oynardım her halde. Türkiye'de ancak yakantop oynayabildim. Birazdan Noiavagi'nin oylarını öğreneceğiz. Cvp: MSC: EUROVISION STARS - FİNAL - Alperto - 10-09-2017 Forum logomuzun tasarımcısı Noiavagi'ye bağlanıyoruz. İşte oyları: ![]() Noiavagi'nin şarkıcısı Loreen'i sahneye alıyoruz. Evsahipliği yaptığı yıldaki mükemmel performansı ile karşınızda. Birazdan 3. Aratoplam ile karşınızda olacağız. Cvp: MSC: EUROVISION STARS - FİNAL - Alperto - 10-09-2017 23 Oyun 15'ini geride bıraktık. İşte son durum: ![]() Birazdan PSK ile devam ediyoruz. Cvp: MSC: EUROVISION STARS - FİNAL - Alperto - 10-09-2017 PSK oyları ile devam ediyoruz. ![]() PSK'nın sanatçısı Zeljko Joksimovic, Lane Moje şarkısı ile Serbia & Montenegro'ı 2004 yılında İstanbul'da temsil etmişti. Birazdan Kazu ile Shake it, Shake it! Cvp: MSC: EUROVISION STARS - FİNAL - Alperto - 10-09-2017 Kazu'nun oyları kendi el yazısı ile geliyor. ![]() Cvp: MSC: EUROVISION STARS - FİNAL - Alperto - 10-09-2017 Bu koy kimdi ya diyenler için işte detaylı Kazu oyları tablosu: ![]() Alyosha - Sweet People ile 2010 yılında Ukrayna adına gönülleri fethetmişti. Cvp: MSC: EUROVISION STARS - FİNAL - Alperto - 10-09-2017 Kazu'nun bir diğer yarışmacısı Lena Philipsson, It Hurts şarkısı ile 2004 yılında İsveç'i temsil etmişti. Birazdan Volcano balkon konuşması yapacak. Cvp: MSC: EUROVISION STARS - FİNAL - Alperto - 10-09-2017 Volkan dedim, bu kadar kasmana gerek yok, yaz abicim ABBA'yı, bu iş huzur içinde çözülsün dedim ama dinletemedim. İşte Volcano Oyları: ![]() Puanları silip süpüren, kimseye puan bırakmayan yarışmacısı The Ark - The Worrying Kind ile 2007 yılında İsveç'i temsil etmişti. Cvp: MSC: EUROVISION STARS - FİNAL - Alperto - 10-09-2017 Pookito ile devam ediyoruz. ![]() Şarkıcısı Baccara - "Parlez-vous français?" şarkısı ile 1978 yılında Luxembourg'u temsil etmişti. YKY ile birbirlerine 12 vermeleri müzik zevklerinin ortaklığını gösteriyor mu sizce? Cvp: MSC: EUROVISION STARS - FİNAL - Alperto - 10-09-2017 Pookito'nun bir diğer yarışmacısı Cliff Richard, Congratulations şarkısı ile 1968 yılında UK'yi temsil etmişti. Birazdan Ara toplama bakalım. Cvp: MSC: EUROVISION STARS - FİNAL - Alperto - 10-09-2017 Son 4 oy öncesi puan durumu aşağıdaki gibi. ![]() |