![]() |
MSC: EUROVISION STARS - SOHBET&MUHABBET - Baskı Önizleme +- 12PUAN FORUM (http://forum.12puan.com) +-- Forum: YARIŞMALAR (http://forum.12puan.com/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: YARIŞMA ARŞİVİ (http://forum.12puan.com/forumdisplay.php?fid=22) +---- Forum: MSC - EUROVISION STARS (http://forum.12puan.com/forumdisplay.php?fid=32) +---- Konu Başlığı: MSC: EUROVISION STARS - SOHBET&MUHABBET (/showthread.php?tid=166) |
RE: MSC: EUROVISION STARS - SOHBET&MUHABBET - SiruSho - 18-08-2017 1. Haide : Hastalıklara şarkı bulsak bu şarkı kabızı temsil eder. 2.Loca : Kötü bi şey mi dedik abla bu ne sinir asab bozma ! 3.Call Me ; Klasik olsa da güzel. 4. Hawa Hawa ; Adana'nın 3. sınıf genelevinde çalışan kim ? 5. Mi Mi Mi ; F-F-F-F-F-Fuck yourself only yourself ![]() 6. Beat To My Melody ; Sanırım Lena fanı olacağım. 7. Uno Giornata Bellisima ; İstenmeyen ot gibi burnunda biten Monettagiller familyasından Valentina . 8. Sorry I'm A Lady ; Sorry canım ama daha önce yemiştik seni araştır gel. 9 Kiss Please ; Kusmuklarımı yemiş gibi hissediyorum 10. Jokapäiväinen ; Bu şarkı dinlenirken masaj yaptırmak lazım ![]() 11. Havatum Em ; Imm şey ![]() 12. Les Hommes Qui Passent ; Maalesef bu şarkı olmamış 13. La Mala Costumbre ; İspanyolca slov sevmiyorum o duyguyu vermiyor. Fado desen değil balkan desen değil ortada kalmış havada sallanan ne olduğu belirsiz bi şey. 14. Kad Zamirisu Jorgovani ; Dino amca o kadar geçmişte elle tutulur 3-5 şarkın var diğerleri çöp. Ve bu arkadaş çöpleri karıştırmış . 15. Heal ; Loreen ütüyü çok severmiş. Nereden biliyorsun. Kafamı ütülüyor ha ha ha. İsveç -Bergen yöresine ait bir fıkra 16. Ima Nesto u Tom Sto Me Neces ; Yarı finalde elenecek şarkıları da varmış Zeljko'nun. 17.Ella Ella La ; Haide 'ler Ella'lar bu sefer de doğu karadeniz turu yapıyoruz sanırım. Okeye dördüncü gibi şarkı sırf liste dolsun diye ![]() 18. Pesto To M'ena Fili ; Baştan sona dinlenecek bir şarkı. Katil adaylarına tavsiye edilir. Sonunda biirni bıçaklayabilirsiniz. 19. Unga Pojkar & Äldre Män ; Eh işte nolsun bildiğin gibi senden naber ? 20. Clamour for Glamour ; Karnendeki spor totoyu saymaz bu 3 puan için karnene güzel diyebiliriz evladım. 2. dönemde çok çalışıp diğer notlarını da düzelt . 21.Avec Ce Soleil ; Sonlara doğru bu yarışmayı güzel hatırlayacağım şarkılar verdiniz çok bahtiyar ettiniz beni. 22. Kaka Paidia ; Postacıyı tatil vermişler posta dağıttığı yerleri gezmiş. Bu kadar geniş yelpazede 5 Anna Vissi 15 Patricia ile kasan arkadaşlara bravo! 23. Ya Zh Tabje Padmanula ; Barlo naber ![]() Ak parti gençlik kolları toplantısına katılıp eurovision ile ilgili sunum yapasıcalar sizi şarkılara bak Cvp: MSC: EUROVISION STARS - SOHBET&MUHABBET - Psk - 19-08-2017 Cidden bunlar nasıl şarkı ya? SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi MSC: EUROVISION STARS - SOHBET&MUHABBET - aksizi - 19-08-2017 [color=# Sirusho - Pregomesh nerde!? Sergey - Take it off nerde!? Tatu - Show me Love felan nerde!? SEREBRO 7981 TANE GÜZEL ŞARKISI NERDE!? Helenadan bahsetmek bile istemiyorum. Loreen falan demek istemiyorum. Ölmeyi düşünüyor musunuz!? SIFIRSINIZ BB. [/quote] Erdim sanırım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi RE: MSC: EUROVISION STARS - SOHBET&MUHABBET - krunch - 19-08-2017 Gerçek bir komedi. Cvp: RE: MSC: EUROVISION STARS - SOHBET&MUHABBET - Alperto - 19-08-2017 (19-08-2017, Saat: 09:03)krunch Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gerçek bir komedi. Yorumlar mı şarkı listesi mi? RE: MSC: EUROVISION STARS - SOHBET&MUHABBET - Alperto - 19-08-2017 İkinci yarı finalin youtube listesi de hazır. Farklı bir link isteyenler bana özelden yazabilir. https://www.youtube.com/watch?v=FRv9s-o_qiQ&list=PLCLHRB6HQlUmVjm9MFzNEEOWQ96PcqjCK Cvp: MSC: EUROVISION STARS - SOHBET&MUHABBET - SiruSho - 19-08-2017 Yorum okuyacagiz derken bi onceki sayfaya attiginiz yorumun aynisi. Yarismayi guzel yapan guzel sarkilarin akabinde yapilan eglenceli yorumlar. Guzel sarki bulamayanlar yorum yapsin bari [emoji23][emoji23][emoji23] SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cvp: MSC: EUROVISION STARS - SOHBET&MUHABBET - Legolas - 19-08-2017 Evet tüm şarkıları dinledim. Adalet varsa benim iki şarkım finalde ilk iki sırayı almalı! Ciddiyim! ![]() Bu yarışmada Patricia Kaas'a yönelmiş herkes. Ben de bir ara düşündüm, vazgeçtim sonradan. Iyiki de vazgeçmişim. ![]() Vakit bulabilirsem tüm şarkılara yorum yazacağım. Bu da son anda katılmayı düşünüp sonradan vazgeçtiğim şarkı. MSC: EUROVISION STARS - SOHBET&MUHABBET - volcano - 19-08-2017 Yorum yapanlarla bizim oyumuz bir mi? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi MSC: EUROVISION STARS - SOHBET&MUHABBET - Yekaye - 19-08-2017 Şuana kadar yorumlarda genel olarak eşek hoşaftan ne anlar durumu var [emoji57] birisi müstesna ! Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi RE: MSC: EUROVISION STARS - SOHBET&MUHABBET - suioeir - 19-08-2017 Yky betşeker ölmemiş miydi? Forumda bir ruh geziniyor Cvp: MSC: EUROVISION STARS - SOHBET&MUHABBET - SiruSho - 19-08-2017 Siralamada son sirada yer alacağini hissedenlerden yorum yapanlara 1 adet çamur [emoji16] SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi MSC: EUROVISION STARS - SOHBET&MUHABBET - Yekaye - 19-08-2017 (19-08-2017, Saat: 21:25)SiruSho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zevkleri mi tartisiyoruz sarkilari mi ? Hoşafları Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi RE: MSC: EUROVISION STARS - SOHBET&MUHABBET - SiruSho - 19-08-2017 (19-08-2017, Saat: 21:26)Yekaye Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yalniz o hoşaf degil ' hoş laf" . E zevklere bakinca sizin icin ikisi de ayni şey [emoji6](19-08-2017, Saat: 21:25)SiruSho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zevkleri mi tartisiyoruz sarkilari mi ? SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi RE: MSC: EUROVISION STARS - SOHBET&MUHABBET - kadro203 - 19-08-2017 1. Yarıfinal yorumlarım sizlerle. 01 - Baba Adası - Verka Serduchka - Eurovision Queen Eğlenceli, hoş, kendisini dinletiyor ama etkilemedi. Ama puan çıkabilir benden. 02 - Kleopatra Hamam Koyu - Sakis Rouvas - Ola kala Fena değil, dinletiyor kendisini ama yine de etkilemedi. 03 - Datça - Milan Stankovic feat. Jala Brat Buba Corelli - Ego Hoş, güzel. Benden puan gelebilir. 04 - İçmeler - Margaret Berger - Samantha Hoş. Puan çıkabilir. 05 - Turunç Bükü - Lena - Traffic Lights Gerçekten de gerek şarkıda gerek Lenada Ellie Goulding havası var. Hoşuma gitti açıkçası. Güzel bir puan gelebilir benden. 06 - Akvaryum Koyu - Severina Tridesete Hoş ama puan çıkar mı bilemeyeceğim. Sezen Aksu'ya selamlar. 07 - İztuzu - Alexander Rybak - Europe's Skies Yarıfinalden çıkar. Finalde de güzel bir sonuç alır. Ancak beni çok etkileyemedi. Ama puan gelir benden. 08 - Sarıgerme - Cliff Richard - Summer Holiday Hoş ama etkilemedi. 09 - Gümbet - Bonnie Tyler -Holding Out for a Hero Ajda Pekkan'ın coverlamış olduğu bir parça. Katılımcı bu kadar da kolaycılığa kaçmasaymış iyiymiş. 10 - Kelebekler Vadisi - Patricia Kaas - Kabaret Hoş, güzel. Benden puan çıkar mı bilemeyeceğim. 11 - Akyaka - Céline Dion - On ne change pas Bu büyülü ses adına puan çıkabilir benden. 12 - Murdala Koyu - Nox - Eskü Etkiledi. Dinlerken iç huzuru buldum diyebilirim. Güzel bir puan çıkabilir benden. 13 - Yassıca - Gigliola Cinquetti - Alle Porte Del Sole Hoş, güzel, etkileyici. Muhtemelen puan çıkar gibi duruyor benden. 14 - Palamut Bükü - Anouk - Nobody's Wife Listede, "işte bu!" dediğim ilk katılım. Net favorilerimden. MSC'nin en büyük kazanımlarımdan biri oldu benim için katılımcıya çok teşekür ederim. 15 - Bedri Rahmi Koyu - Umberto Tozzi - Stella Stai Hoş ama etkileyemedi beni. 16 - Kargı Koyu - Nina Zilli - Non qui Bu kadına hastayım ben ya. Mutlaka puan çıkar benden. 17 - Sedir Adası - Alyosha - Каlina Listede, "işte bu!" dediğim ikinci katılım. Bu da net favorilerimden. Bu da MSC'nin en büyük kazanımlarımdan biri oldu benim için. Katılımcıya teşekürü bir borç bilirim. 18 - Ekincik Koyu - Dino Merlin - Školjka Adam gibi adam Dino Merlin. ![]() 19 - Yanıklar - Arash - Broken Angel ft Helena Normal şartlarda net favorilerimden. Ancak katılımcımız biraz kolaylığa kaçmış gibi duruyor. 20 - Hayıt Bükü - Dihaj - Rainbow Dihaj'dan güzel bir çalışma. Etkiledi beni. Benden puan çıkar. 21 - Çalış Plajı - Anna Vissi - Agapi Ipervoliki Hoş, etkileyici. Puan çıkar mı bilemeyeceğim. 22 - Faralya - Keti Garbi - Esena Mono Normal şartlarda bu katılım da net favorilerimden. Ancak bu katılımcımız da biraz kolaylığa kaçmış gibi duruyor. 23 - Kabak Koyu -Esma Redzepova - Romano horo Esma Redzepova efsanesi MSC'de de devam ediyor demek. Benden muhtemelen puan çıkar. RE: MSC: EUROVISION STARS - SOHBET&MUHABBET - Alperto - 19-08-2017 Vee sevgili Kadir 10 oyuyla 20 şarkıya birden oy vererek yeni bir rekorun sahibi oldu. Tebrikler ve teşekkürler Kadir ![]() Cvp: RE: MSC: EUROVISION STARS - SOHBET&MUHABBET - kadro203 - 19-08-2017 (19-08-2017, Saat: 22:39)Alperto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Vee sevgili Kadir 10 oyuyla 20 şarkıya birden oy vererek yeni bir rekorun sahibi oldu. Tebrikler ve teşekkürler Kadir Gönlümüz zengin napalım Sayın Alperto Bey. ![]() MSC: EUROVISION STARS - SOHBET&MUHABBET - Hysteria - 20-08-2017 Puan çıkar diyip 0 verdiğin her birey seni bulacak Kadir [emoji3] Cvp: MSC: EUROVISION STARS - SOHBET&MUHABBET - kadro203 - 20-08-2017 (20-08-2017, Saat: 12:42)Hysteria Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Puan çıkar diyip 0 verdiğin her birey seni bulacak Kadir [emoji3] Ahahhaha yüzüm ak, alnım açık Hüseyinciğim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MSC: EUROVISION STARS - SOHBET&MUHABBET - Hysteria - 20-08-2017 O isimlerden biri bensem, kork benden [emoji48] puan çıkar diyosan çıkmalııııı[emoji85][emoji23] |