![]() |
|
İTALYA - Francesco Gabbani - Occidentali's Karma - Baskı Önizleme +- 12PUAN FORUM (http://forum.12puan.com) +-- Forum: GÜNCEL (http://forum.12puan.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: EUROVISION 2017 (http://forum.12puan.com/forumdisplay.php?fid=5) +--- Konu Başlığı: İTALYA - Francesco Gabbani - Occidentali's Karma (/showthread.php?tid=138) |
Cvp: İTALYA - Francesco Gabbani - Occidentali's Karma - Barlo - 17-03-2017 Bir şarkı bu kadar mı kötü editlenir, tebrik ediyorum kendilerini. Bütün keyfim kaçtı şu versiyonu dinleyince. İTALYA - Francesco Gabbani - Occidentali's Karma - frekans_g - 17-03-2017 90larda band kopup da yapıştırırsın ya resmen öyle bir düzenleme olmuş. Bir yerde atlıyor resmen. RE: İTALYA - Francesco Gabbani - Occidentali's Karma - Barlo - 17-03-2017 Alışmak için yirmi kere dinledim ya. Yine de bu şarkıya bu kötülük yapılmaz, yazıktır günahtır valla.
Cvp: İTALYA - Francesco Gabbani - Occidentali's Karma - Ozzy - 17-03-2017 Bence o kadar da kötü olmamış ya. Alıştık uzun versiyonuna ondan böyle oldu ama kesebilecekleri en uygun yerleri kesmişler. İTALYA - Francesco Gabbani - Occidentali's Karma - frekans_g - 18-03-2017 Kestikleri yerde sıkıntı yok da makas elde hemen kesmişler. Arada geçiş olmadığı için nakarat çok uzun algılanıyor. Ne bileyim bir eğreti duruyor. Arkadaş kendi kendini baltalayan bir bu milleti gördüm. Neyse sahneyle toparlasa artık... İTALYA - Francesco Gabbani - Occidentali's Karma - suioeir - 18-03-2017 Şarkıya o kadar uzağım ki ne değişiklik olduğunu bile anlayamadım ben
RE: İTALYA - Francesco Gabbani - Occidentali's Karma - Emrako - 18-03-2017 Francesco'nun pozitif enerjisi ve şarkı muhteşem. Yunanistan'dan smslerim sadece ona gidecek. Cvp: İTALYA - Francesco Gabbani - Occidentali's Karma - TTR - 19-03-2017 (17-03-2017, Saat: 21:20)frekans_g Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 90larda band kopup da yapıştırırsın ya resmen öyle bir düzenleme olmuş. Bir yerde atlıyor resmen. Kaset atma yaptı ahaha
İTALYA - Francesco Gabbani - Occidentali's Karma - aksizi - 24-03-2017 (18-03-2017, Saat: 07:36)suioeir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şarkıya o kadar uzağım ki ne değişiklik olduğunu bile anlayamadım ben Al benden de o kadar. Öte yandan tahammül de edemiyorum ki? Belki de 1. Dakkadan sonradır değişiklik, lol. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi İTALYA - Francesco Gabbani - Occidentali's Karma - frekans_g - 24-03-2017 Kievde böyle dans edenler olacaktır ben de dahil. [emoji12]https://youtu.be/kGu1ynBVdfA Cvp: İTALYA - Francesco Gabbani - Occidentali's Karma - SiruSho - 25-03-2017 Ay bu sarkiya ayilip bayilanlar var ya , onlarla ilgili harika olanlarim var ic dunyamda SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi RE: İTALYA - Francesco Gabbani - Occidentali's Karma - Mr. Honky - 26-03-2017 bu ne güzel şarkıdır yaww... kazansın bu... Cvp: İTALYA - Francesco Gabbani - Occidentali's Karma - Barlo - 27-03-2017 Basit bir fancının neredeyse bütün şarkıyı 3 dakikaya sığdırıp, bunların ise şarkıyı katletmesine anlam veremiyorum. Ufak bir düzenlemeyle şu versiyon ne güzel olurdu. Cvp: İTALYA - Francesco Gabbani - Occidentali's Karma - Mr. Honky - 27-03-2017 Bu şarkıyı Barlo Championi kavursun.. Hazır Gentedimare mesafeli iken
RE: İTALYA - Francesco Gabbani - Occidentali's Karma - gentedimare - 27-03-2017 Kesinlikle güzrl bi şarkı ve muhtemelen kazanacak yarışmayı ama benim favorim mi değil tabi ki Barlo harika coverlar.
RE: İTALYA - Francesco Gabbani - Occidentali's Karma - TTR - 28-03-2017 Bu adamın sesi çok kulak tırmalayıcı şarkıyı dinleyemiyorum bu yüzden.
Cvp: RE: İTALYA - Francesco Gabbani - Occidentali's Karma - halil - 28-03-2017 (28-03-2017, Saat: 12:40)TTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu adamın sesi çok kulak tırmalayıcı Deme öyle deme...
Cvp: İTALYA - Francesco Gabbani - Occidentali's Karma - Mr. Honky - 28-03-2017 ahir ömürde halil'le aynı şarkıyı favori bellemekte varmış
RE: İTALYA - Francesco Gabbani - Occidentali's Karma - Lukas - 30-03-2017 Seneye Roma'ya gidiyoruz inşallah Ben birinciyim diye bağırıyor. Toprağımda bi eurovision izleyelim artık Ciaooo!
Cvp: İTALYA - Francesco Gabbani - Occidentali's Karma - Barlo - 31-03-2017 (27-03-2017, Saat: 19:50)Mr. Honky Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu şarkıyı Barlo Championi kavursun.. Tabi ki ilk deneyeceğim ülke olacak.
|