![]() |
|
İRLANDA - Brendan Murray - Dying To Try - Baskı Önizleme +- 12PUAN FORUM (http://forum.12puan.com) +-- Forum: GÜNCEL (http://forum.12puan.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: EUROVISION 2017 (http://forum.12puan.com/forumdisplay.php?fid=5) +--- Konu Başlığı: İRLANDA - Brendan Murray - Dying To Try (/showthread.php?tid=121) |
RE: İRLANDA - Brendan Murray - Dying To Try - Bulent Ader - 28-04-2017 Bende 13-14 civarlarında
İRLANDA - Brendan Murray - Dying To Try - alperao - 30-04-2017 Bende 2. sırada umarım finale çıkar..... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Cvp: İRLANDA - Brendan Murray - Dying To Try - buraks - 03-05-2017 Sahnesi çok romantik gözüküyor. Başının üstünde bir balon varmış gibi duruyor. Arka ledlerde de dağlar vs hareket ediyor. Anladığım kadarıyla o balonla dağları vs aşıyormuş gibi bir hikayesi olacak.
RE: İRLANDA - Brendan Murray - Dying To Try - utarit01 - 03-05-2017 Balon gercek bu arada. Sahneye getiriyorlar. RE: İRLANDA - Brendan Murray - Dying To Try - Okan Varol - 03-05-2017 Harika! RE: İRLANDA - Brendan Murray - Dying To Try - Barlo - 05-05-2017 Bunu o kadar dinlememişim ki geçende Spotify'da şarkı başlayınca bu kadın hangi ülkeyi temsil ediyormuş ya dedim. Ne olduğunu anlayınca da pas geçtim zaten. RE: İRLANDA - Brendan Murray - Dying To Try - Bulent Ader - 06-05-2017 "Bu kadın"
RE: İRLANDA - Brendan Murray - Dying To Try - Hysteria - 09-05-2017 her sene yarışmaya günler kala bi şarkı bianda girer aklıma ![]() Bu sene de bu oldu, ani bir kararla destekçisiyim al yanaklı datluşun
Cvp: RE: İRLANDA - Brendan Murray - Dying To Try - Uluhandro - 09-05-2017 (09-05-2017, Saat: 16:54)Hysteria Adlı Kullanıcıdan Alıntı: her sene yarışmaya günler kala bi şarkı bianda girer aklıma kesinlikle doğru tercih.. bende de çok hızlı tırmananlardan oldu.. keşke puan verseydim ogae oylamasında
RE: İRLANDA - Brendan Murray - Dying To Try - gentedimare - 11-05-2017 Çıksa keşke şiir gibi sesi RE: İRLANDA - Brendan Murray - Dying To Try - Okan Varol - 12-05-2017 Sms.çilerin azizliğine uğramıştır kesin. Komşu/diaspora oyu da yok İrlanda'nın. Çok yazık oldu... İRLANDA - Brendan Murray - Dying To Try - Mr. Honky - 12-05-2017 Bu çıkmalıydı işte.. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Cvp: İRLANDA - Brendan Murray - Dying To Try - buraks - 12-05-2017 Çok başarılı ve temiz bir performanstı. Biraz Louis Walsh'ın yarışma öncesi yorumunun azizliğine de uğradığını düşünüyorum. Güzeldi ama oy potansiyelinin olmaması harcadı. Cvp: İRLANDA - Brendan Murray - Dying To Try - Psk - 14-05-2017 Bu da iyiydi ya. Ben çok sevmiştim bunu. Favorimdi hatta. Enteresan. SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi RE: İRLANDA - Brendan Murray - Dying To Try - Okan Varol - 14-05-2017 Hasan'ın röportajını siteden izlemelisiniz. Tevazusu ve hazmıyla örnek bir yarışmacıydı. Yolu açık olsun. Cvp: İRLANDA - Brendan Murray - Dying To Try - Psk - 14-05-2017 Ama o balon ne gereksiz bir şeydi, onu da söylemeden geçmeyelim. Şarkıya odaklanmanın önüne geçti belki de. Uçacak mı beklentisi şarkıyı harcadı. SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |