![]() |
|
ERMENİSTAN - Artsvik - Fly With Me - Baskı Önizleme +- 12PUAN FORUM (http://forum.12puan.com) +-- Forum: GÜNCEL (http://forum.12puan.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: EUROVISION 2017 (http://forum.12puan.com/forumdisplay.php?fid=5) +--- Konu Başlığı: ERMENİSTAN - Artsvik - Fly With Me (/showthread.php?tid=148) |
RE: ERMENİSTAN - Artsvik - dryazgan - 18-03-2017 Güzel şarkı ama kazanacak potansiyel göremedim Belli ki iddialılar. İyi bir şova hazırlanıyorlar. Final garanti ama bence alacakları en iyi sonuç yine 5-10 arasıdır. Geçen sene ki şarkı çok daha iyiydi... ERMENİSTAN - Artsvik - frekans_g - 18-03-2017 Nerede geçen yılki şahaser nerede bu hint esintili şarkı. Bunu mu beklettiler! ERMENİSTAN - Artsvik - suioeir - 18-03-2017 Beğenmedim ve şaşırmadım. Ermenistan şarkısı olduğu çok belli. Başarılı olacağını sanmıyorum. Elenme riski var. RE: ERMENİSTAN - Artsvik - Bulent Ader - 18-03-2017 Çok kötü bulmadım, ortalamanın biraz üzeri bence diğer 42 ile kıyaslayınca. Elenmez bence ama o kadar. Sonlarda nakaratı bağırarak söylemesini sevmedim. Cvp: ERMENİSTAN - Artsvik - Ozzy - 18-03-2017 Hayır o kadar beklettiler sonuç shitim gibi yani RE: ERMENİSTAN - Artsvik - Ömer - 18-03-2017 Yazık kıyafet falan hazırlatmış. Bu saç örgüsü Hayastan'ın resmi simgelerinden biri gibi...
RE: ERMENİSTAN - Artsvik - Barlo - 19-03-2017 Bu ne ya. ERMENİSTAN - Artsvik - Fly With Me - buraks - 19-03-2017 Gercekten mi? Bu ne simdi? Bu kiz ulusal secim turu boyunca gumbur gumbur balladlar okudu. Bomba gibi bir sesi var. Bu ucuncu sinif uzak dogu filminden firlamis jenerik nedir allasen? Bu kadar mi vizyonsuzsunuz yani? Resmen hayal kirikligi.. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi RE: ERMENİSTAN - Artsvik - Fly With Me - Okan Varol - 19-03-2017 Klipte yelkovan anıştırmasını görünce gözlerim 19:15'i aradı. Yayın akşamı sahnede hatırlatırlar mı hatırlatırlar.. Sorun değil, zira şarkı vasat bir hybrid denemesi gibi duruyor. Tipik doğulu muyum/batılı mıyım kompleksinden arazlar toplaşmış. Yine de şükretmek lazım: Şarkıda kaval sesi yok. Cvp: ERMENİSTAN - Artsvik - Fly With Me - Psk - 19-03-2017 Vasat. RE: ERMENİSTAN - Artsvik - Fly With Me - TTR - 19-03-2017 Madonna'nın Ray of Light albümündeki şarkıların ucuz ve etnik bi versiyonu gibi. Eurovision için iyi sayılır. RE: ERMENİSTAN - Artsvik - Fly With Me - utarit01 - 19-03-2017 Vasat, kotu degil ama vasat. Melodik olarak hic bir yere gitmiyor. RE: ERMENİSTAN - Artsvik - Fly With Me - gentedimare - 19-03-2017 xeh işte. dinlenir ama finale çıkmak bu şarkı için başarıdır. RE: ERMENİSTAN - Artsvik - Fly With Me - Hysteria - 20-03-2017 ben sevdim, ilk 10umda RE: ERMENİSTAN - Artsvik - Fly With Me - taifung - 20-03-2017 Bence iyi şarkı RE: ERMENİSTAN - Artsvik - Fly With Me - Uluhandro - 20-03-2017 Sevdim mi? Hayır.. Sevmedim mi? Hayır... Bilemedim.. RE: ERMENİSTAN - Artsvik - Fly With Me - buraks - 23-03-2017 Bu kızın elbisesi Melodifestivalen logosuna benzemiyor mu?
Cvp: ERMENİSTAN - Artsvik - Fly With Me - SiruSho - 23-03-2017 Size cidden inanmiyorum. Sarki sahnede patlama potansiyeli olan cok gizemli bir şarki. Hem de sarkinin icinde bulunan Uzakdogu tinilarinin dansini sahnede cok guzel gosterirlerse ilk 10 sanslari cok yuksek! Favorim tabi ki Danimarka ve Macaristan ama 2 kara atim var Litvanya ve Ermenistan. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi RE: ERMENİSTAN - Artsvik - Fly With Me - gentedimare - 24-03-2017 Artsvik ile ilgili çeşitli spekülasyonlar varmış Kırıma Rusya üzerinden geçtiğine dair. Araştırılmış ve böyle birşeye rastlanmamış. Cvp: RE: ERMENİSTAN - Artsvik - Fly With Me - Barlo - 24-03-2017 (24-03-2017, Saat: 13:52)utarit01 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Halen Malum Kadın Lodi'yi andiriyor. Kadıncağız da 12puan sansürüne takıldı.
|