![]() |
|
AVUSTRALYA - Isaiah - Don't Come Easy - Baskı Önizleme +- 12PUAN FORUM (http://forum.12puan.com) +-- Forum: GÜNCEL (http://forum.12puan.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: EUROVISION 2017 (http://forum.12puan.com/forumdisplay.php?fid=5) +--- Konu Başlığı: AVUSTRALYA - Isaiah - Don't Come Easy (/showthread.php?tid=147) |
RE: AVUSTRALYA - Isaiah - Don't Come Easy - Okan Varol - 09-03-2017 Geçen seneki kadar iddialı olmasa da Avustralya'nın kaliteden ödün vermeyecek bir ülke olduğunu kabul etmek lazım. Hakkında HAYIRlısı... RE: AVUSTRALYA - Isaiah - Don't Come Easy - aksizi - 09-03-2017 Bu ne yaa ahahahahha Cvp: RE: AVUSTRALYA - Isaiah - Don't Come Easy - Sen - 10-03-2017 (08-03-2017, Saat: 00:26)Barlo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu çocuk X Factor 2015 elemelerinde sözleri unuttuğu için elenmiş. 2016da tekrar katılmış ve yine sözleri unutmuş. Bu sefer bir şans verip bir sonraki tura geçirmişler ve yarışmayı kazanmış. Evet dogru, ayni seyi ben de yazacaktim. Umarim ESC sahnesinde de sozleri unutmaz. Bizim burda bu yilki sarkiyi kamuoyu orta sekerli buldu ve Sound of Silence kadar iyi olmadigini soyluyor herkes. bakalim Avrupa sarkiyi nasil karsiliyacak. Cvp: AVUSTRALYA - Isaiah - Don't Come Easy - Psk - 10-03-2017 Gayet iyi. Cvp: AVUSTRALYA - Isaiah - Don't Come Easy - Psk - 11-03-2017 Neden burun kıvrılıyor buna? Gayet modern bir şarkı. Çocuğun sesi de çok iyi. Bu arada, gerçekten de çocukmuş bu, daha 17 yaşındaymış. RE: AVUSTRALYA - Isaiah - Don't Come Easy - utarit01 - 11-03-2017 Cok guzel bi ballad. Iyi soyleyecegi kesin. Muhtemelen Top 10 de yerleri hazir... RE: AVUSTRALYA - Isaiah - Don't Come Easy - gentedimare - 17-03-2017 Sesi bi kere harika , şarkının gücü ve ballad olarak verdiği hissiyat kesinlikle heyecanlanmaya yetiyor. Bir kere herşeyden önce kaliteli bi iş. Fakat... tüm bunlar bence 3. yılında olan Avustralya için beklentilerin gerisinde bi katılım olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bütün bunlara ek olarak Avustralyanın her yıl profili daha düşük şarkıcılarla katılması ilginç. Canlı performansı nasıl olacak , geçen sene ve ilk yıllarındaki prodüksiyon mucizesi ve sahne kullanımını burada görebilecek miyiz vs... İşi bu yıl çok daha zor , daha riskli bir seçim. Benim düşüncem kusursuz olmayacağı yolunda ve ilk kez top 10 dışı kalabilir diyorum. Nedense şarkıcı da gördüğüm amatörlük bunu söyletiyor bana. Dami Im şarkısını hiç sevmesem de inanılmaz profosyoneldi. Bunda da tam tersi bi izlenim oluştu bende. RE: AVUSTRALYA - Isaiah - Don't Come Easy - utarit01 - 17-03-2017 CAnlisini gormek lazim. Elimizde klip var . Bunu ilk basta cok begendim ama o kadar carpici gelmiyor. Duzgun bir is ama cok emin olamiyorum.. Cvp: AVUSTRALYA - Isaiah - Don't Come Easy - Psk - 19-03-2017 Bence bu senenin en iyilerinden biri bu. Cvp: AVUSTRALYA - Isaiah - Don't Come Easy - Psk - 31-03-2017 Bunu unutmayın sakın. Benim top 3'ümde daima. Azerbaycan'la yeri değişiyor sadece. RE: AVUSTRALYA - Isaiah - Don't Come Easy - TTR - 13-04-2017 İlk 3 RE: AVUSTRALYA - Isaiah - Don't Come Easy - utarit01 - 14-04-2017 Gayet iyi... RE: AVUSTRALYA - Isaiah - Don't Come Easy - TTR - 14-04-2017 Bunu covermaca için rezerve edebilir miyim
RE: AVUSTRALYA - Isaiah - Don't Come Easy - Sen - 30-04-2017 Dun populer bir radyo kanalinda dinledim bu sarkiyi. Sarki biraz daha cekici geldi radyoda, ilk dinledigimde bir tad alamamistim. Umarim finale cikariz bu yil! RE: AVUSTRALYA - Isaiah - Don't Come Easy - Okan Varol - 02-05-2017 Avustralya'nın oylarını önceki yıllarda olduğu gibi Lee Lin Chin sunacakmış . Kadının yaşıyla ilgili net bir bilgi internette yok arkadaşlar. Ama yaşını uzun uzun tartışmışlar şu forumda: http://forums.whirlpool.net.au/archive/2563683
RE: AVUSTRALYA - Isaiah - Don't Come Easy - Bulent Ader - 02-05-2017 73 olmalı, bir yerlerde 1944 doğumlu diye okuduğumu hatırlıyorum sanki. İlginç bir tipi var kadının. Kafası vücuduna göre çok büyük. AVUSTRALYA - Isaiah - Don't Come Easy - Hysteria - 09-05-2017 İçimden bi his bu cortlayacak diyo ya hadi bakalım RE: AVUSTRALYA - Isaiah - Don't Come Easy - gentedimare - 09-05-2017 Bu çıkamazsa finale kimse şaşırmasin. RE: AVUSTRALYA - Isaiah - Don't Come Easy - yalcin - 09-05-2017 Gruptan çıkar ama grup biraz zorlu olsa elenmişlerdi AVUSTRALYA - Isaiah - Don't Come Easy - Sinan - 10-05-2017 Jüri bizle aynı finalde oy verseydi kesinlikle çıkamazdı. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |