![]() |
|
MALTA - Claudia Faniello - Breathlessly - Baskı Önizleme +- 12PUAN FORUM (http://forum.12puan.com) +-- Forum: GÜNCEL (http://forum.12puan.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: EUROVISION 2017 (http://forum.12puan.com/forumdisplay.php?fid=5) +--- Konu Başlığı: MALTA - Claudia Faniello - Breathlessly (/showthread.php?tid=135) Sayfalar:
1
2
|
RE: MALTA - Claudia Faniello - Breathlessly - utarit01 - 07-04-2017 Sarki bildigin ninni. Yalniz cok cok iyi solist. Yikiyo sarkiyi canlida.. RE: MALTA - Claudia Faniello - Breathlessly - Bulent Ader - 07-04-2017 Bu şarkı çok 'eski' ama klasik esc şarkısı severlerin çok hoşlanacağı türde bi şarkı. Bana makedonya 2016- dona'yı hatırlatıyor o bağlamda. Sahnede devleşirse bişey yapabilitesi olabilir gibi ama normal koşullar altında finali göremeyecek gibi bi şarkı sanki. Bu tip şarkılarda diretmek artık, 2017'deyiz, nereye kadar dedirtiyor insana
Cvp: MALTA - Claudia Faniello - Breathlessly - berik - 13-04-2017 Malta Ulusal Finali'ni izleyenler veya Eurovision In Concert gecesinde bulunanlar şarkıyı daha iyi değerlendirecektir ama bu şarkının finale çıkacağına inanıyorum. Ulusal Final'lerine 'şöyle' bir baktım da o gece ne alkış kopmuş Claudia'ya. Özellikle açılış şovunda eski Malta Eurovision şarkılarını seslendirirken Claudia'ya sıra gelince yine bir alkış yine bir kıyamet. Bana kalırsa (çok abartı olacak belki ama) ilk 5 yapsa falan ne de iyi olur!!
Cvp: MALTA - Claudia Faniello - Breathlessly - Mr. Honky - 03-05-2017 en az romanya kadar sinir bozucu bir şarkı.. yok mu kadın breathlessly diye çığırırken ağzının ortasına patlatacak biri..
RE: MALTA - Claudia Faniello - Breathlessly - Bailador - 04-05-2017 Yılın en kötüsü bu bence. San Marino'dan bile kötü. Cvp: RE: MALTA - Claudia Faniello - Breathlessly - Uluhandro - 05-05-2017 (04-05-2017, Saat: 22:02)Bailador Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yılın en kötüsü bu bence. San Marino'dan bile kötü. Ben bu sene senin sevdiğin şarkılardan olmuştur diye düşünmüştüm bunu.. San Marino'ya katılıyorum ama o kadar da nefretlik değil sanki bu
RE: MALTA - Claudia Faniello - Breathlessly - gentedimare - 11-05-2017 Ne sıkıcı bir şarkı. Çıkmaması lazim Cvp: MALTA - Claudia Faniello - Breathlessly - SiruSho - 11-05-2017 Cikabilirrr SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi MALTA - Claudia Faniello - Breathlessly - Mr. Honky - 12-05-2017 İyi oldu.. Ne sinir bozucu şarkı[emoji35][emoji35] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Cvp: MALTA - Claudia Faniello - Breathlessly - buraks - 12-05-2017 Her sene Eurovision izlediğimde "Off yine mi?" diyen kardeşim dün akşam şöyle bir yorumda bulundu: "Yıl olmuş 2017 hala böyle şarkılar böyle şovlarla mı geliyorsunuz abi? Bu kadar mı vizyonlu ve kazanma arzulusunuz. Geri dönüp bi kazananlara bak. Ben bile böyle bir şarkıyla şovla gitmem. Dev gibi bir sahnede tek başınasın ve hiç bir atraksiyonun da yok. Koca bir boşluk..." O kadar katıldım ki. Bu çocuk olmuş dedim. MALTA - Claudia Faniello - Breathlessly - Barlo - 12-05-2017 Bir de göğüslerini koydurmuş arka plana. [emoji23] RE: MALTA - Claudia Faniello - Breathlessly - utarit01 - 12-05-2017 Ona kahkaha ile guldum yemin ederim. Iki koca memenin arasinda ninni soyleyen kadin. Berekte tanricasi Kibele.. lol |