12PUAN FORUM
BİRLEŞİK KRALLIK - Lucie Jones - Never Give Up On You - Baskı Önizleme

+- 12PUAN FORUM (http://forum.12puan.com)
+-- Forum: GÜNCEL (http://forum.12puan.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Forum: EUROVISION 2017 (http://forum.12puan.com/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Konu Başlığı: BİRLEŞİK KRALLIK - Lucie Jones - Never Give Up On You (/showthread.php?tid=130)

Sayfalar: 1 2 3

RE: BİRLEŞİK KRALLIK - Lucie Jones - Never Give Up On You - Bulent Ader - 07-04-2017

Evet, kadın 'dur bu şarkı da fena değilmiş, bi de ben söyliyim nasıl olacak bakalım' demiyor, intifa hakkını kullanıyor sapına kadarSmile

Cvp: BİRLEŞİK KRALLIK - Lucie Jones - Never Give Up On You - Emre - 08-04-2017

Sevgili guzel samimi tatli Lucie nin canli performansi kayit kalitesiyle ayni diyebilirim. Cok samimi sicakkanli fakat sarkisi maalesef guclu bir Ballad degil. Bakalim Ispanya ile son siralarda mi yer alacak :Smileelkide bu duet bunun bir isaretiydi... Smile

2jcwk9e.jpg
jjkwwo.jpg

Cvp: BİRLEŞİK KRALLIK - Lucie Jones - Never Give Up On You - buraks - 10-04-2017

Kazanma ihtimali çok düşük, biliyorum. Ama kazansın çok istiyorum! Bayağı seviyorum ben bu şarkıyı!
Lucie zaten...  Heart

Cvp: BİRLEŞİK KRALLIK - Lucie Jones - Never Give Up On You - berik - 13-04-2017

Bana çok güçlü bir şarkıymış gibi gelmedi maalesef. Sevemedim de bir türlü. Seveni çok o yüzden tehlikeli şarkılar arasında bence, ne yapacağı belli olmayan.  Huh Ama ülke kaderi sonlarda olmak...

Cvp: BİRLEŞİK KRALLIK - Lucie Jones - Never Give Up On You - buraks - 10-05-2017

Şu kıza o kadar büyük haksızlık var ki...
Sırf BK ve oy potansiyeli düşük diye harcanacak bu şarkı, bu kız...

RE: BİRLEŞİK KRALLIK - Lucie Jones - Never Give Up On You - Okan Varol - 11-05-2017

Jessica Garlick'ten beridir böyle bir ses gelmiyordu Yavru Kıta'dan... Normalde kesin ilk 7 yapması lazım ama yarışmanın en antipatik ülkelerinden BK.

Sahneye  kafadan -12 tam puanla çıkıyorlar.

RE: BİRLEŞİK KRALLIK - Lucie Jones - Never Give Up On You - TTR - 13-05-2017

gümbür gümbür okuyor tam anlamıyla. onuncu falan olabilir.

RE: BİRLEŞİK KRALLIK - Lucie Jones - Never Give Up On You - aksizi - 13-05-2017

Sormayın ben de bunu izledikten sonra seviyordum da resmen ilk 3'üme girdi. Efsane ya sahnede.

Cvp: BİRLEŞİK KRALLIK - Lucie Jones - Never Give Up On You - Mr. Honky - 13-05-2017

hastasıyım.. halen it's my time'ı dinlerim. bu da öyle olacak..  Heyo Heyo

RE: BİRLEŞİK KRALLIK - Lucie Jones - Never Give Up On You - gentedimare - 13-05-2017

Gecenin en iyi performanslarindan ben şok oldum. Çok çok iyi bişey yapabilir

Cvp: BİRLEŞİK KRALLIK - Lucie Jones - Never Give Up On You - Psk - 14-05-2017

Çok iyiydi. Şaşırttılar.

SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

RE: BİRLEŞİK KRALLIK - Lucie Jones - Never Give Up On You - gentedimare - 14-05-2017

Bu kıza yine televote oyu çıkmaması şunu gösterdi ingiltere ağzıyla kuş tutsa televote puanı yok...

BİRLEŞİK KRALLIK - Lucie Jones - Never Give Up On You - Sinan - 14-05-2017

Çok tatlı bir sesti. Ama bir Tatlıses değildi. Şovu çok kastı, aynalardan tepesini görmekten romantizme giremedik.

RE: BİRLEŞİK KRALLIK - Lucie Jones - Never Give Up On You - kadro203 - 15-05-2017

Bu şarkının ön yargılara kurban gittiğini düşünüyorum.

BİRLEŞİK KRALLIK - Lucie Jones - Never Give Up On You - Sinan - 15-05-2017

(15-05-2017, Saat: 21:56)kadro203 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu şarkının ön yargılara kurban gittiğini düşünüyorum.

Ne gibi ön yargılar

RE: BİRLEŞİK KRALLIK - Lucie Jones - Never Give Up On You - Bulent Ader - 16-05-2017

O içine girdiği yelpazeyle deniz kabuğu karışımı cisim çok orjinaldi, kız da herşeyini vererek, gayet düzgün söyledi.
Biraz daha iyi bir sonuç almalıydı diye düşünüyorum.
Sonuçta şarkı ilk 5'e oynayacak birşey de değildi

RE: BİRLEŞİK KRALLIK - Lucie Jones - Never Give Up On You - Hysteria - 16-05-2017

orjinal mi ? Ben de direk 2014 san marino çakması bu ne be dedim görünce Bülent Big Grin

RE: BİRLEŞİK KRALLIK - Lucie Jones - Never Give Up On You - Bulent Ader - 16-05-2017

Doğru, o aklıma gelmemişti hiç, ama içindeki hareketlilik, görüntüler, vs... O noktaya odaklandım ben daha çok.

RE: BİRLEŞİK KRALLIK - Lucie Jones - Never Give Up On You - Uluhandro - 16-05-2017

Sahne performansı çok etkileyiciydi..

BİRLEŞİK KRALLIK - Lucie Jones - Never Give Up On You - Sinan - 16-05-2017

Bi bakışta hoş görünebilir, ama bence izleyici satın almadı. Uzun vadede şarkının önüne geçtiğini düşünüyorum. Dar bir yere sıkışmış ve açıyı kaybetmemek için hareketsiz kitlenmiş gibi bir hava, aynalardan yansıyan tepeden sırtın görünmesi tam olmamışlık havası veriyordu.