![]() |
|
LETONYA - Triana Park - Line - Baskı Önizleme +- 12PUAN FORUM (http://forum.12puan.com) +-- Forum: GÜNCEL (http://forum.12puan.com/forumdisplay.php?fid=4) +--- Forum: EUROVISION 2017 (http://forum.12puan.com/forumdisplay.php?fid=5) +--- Konu Başlığı: LETONYA - Triana Park - Line (/showthread.php?tid=126) Sayfalar:
1
2
|
RE: Cvp: LETONYA - Triana Park - Line - SiruSho - 04-03-2017 (03-03-2017, Saat: 23:33)Psk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hiç tarzım değil. Kötü.Tarzim degil ; oznel Kotu; oznel. Objektif ol peseka [FACE THROWING A KISS] SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi LETONYA - Triana Park - Line - aksizi - 07-03-2017 Sanıyorum ki kendileri favorim. Net çok seviyorum, bu yılın şimdilik en güzel şarkısı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi LETONYA - Triana Park - Line - suioeir - 07-03-2017 Videosuz dinleyince bi hoşuma gitti. Görsellik iyi olmayınca bende işitsel algı da kayboluyor bunu anladım. Gerçi kızın canlı performansında da problem var bence. Cvp: LETONYA - Triana Park - Line - SiruSho - 08-03-2017 Su ana kadar kazanmaya cok yakin bir sarki cikmadi. Ama su ana kadar aciklanan sarkilar icinde ilk3te diyebilirim rahatlikla. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cvp: LETONYA - Triana Park - Line - buraks - 13-03-2017 Official klipleri yayınlandı. LETONYA - Triana Park - Line - suioeir - 13-03-2017 Artık bu şarkının bir özelliği kalmadı. Yarı finalde bye bye diyeceğiz bence. RE: LETONYA - Triana Park - Line - TTR - 13-03-2017 Stüdyoda süper olan bi şarkı ama canlıda ilk iki dakika dayanamıyorum, çıldırmaya başladığı zaman performansı güzelleşiyor. Cvp: LETONYA - Triana Park - Line - SiruSho - 13-03-2017 Balon olma sansi cok yuksek SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi RE: LETONYA - Triana Park - Line - aksizi - 13-03-2017 Canlı da ben de pek keyif alamıyorum. Ama sürekli dinliyorum. RE: LETONYA - Triana Park - Line - gentedimare - 13-03-2017 Aynen canlısı çok iyi değil ama 9çok iyi şarkı RE: LETONYA - Triana Park - Line - Bulent Ader - 14-03-2017 Bunu da beğendim. Kız inanılmaz "tarz", şarkının sound'u da modern. Finale çıksın isterim. RE: LETONYA - Triana Park - Line - gentedimare - 17-03-2017 Haftalardır bayıldıım şarkıya geldi sıra. Canlı performansının çok iyi olmadıını daha o süpernova finalinde ilk dinlediğimde anladım. Öyle kusursuz , stüdyo versiyonu gibi değil kızın sahnesi. Bu işin kötü tarafı. Şarkı kendi elektro soundu ile ilk seçildiğinde tek başına parlarken Belçika ve Makedonya gibi işin babaları gelince biraz geriye düşse de bence hala dikkat çekici bi havası var. Eğer o amatör nefes nefese kalış ve ingilizce kelimeleri tuhaf seslendirme olayını aşarlarsa final şansını görüyorum. İlk seçildikleri haftalara göre heyecanım bu şarkı bazında azalsa da letonyanın 3 yıldır tarzıyla eurovisionda bişeyler için çaba harcadıını görüyorum. Bu yıl da finale çıkmasını en çok istediklerimden. Televote oyu jüriden çok daha fazla olacaktır. RE: LETONYA - Triana Park - Line - utarit01 - 17-03-2017 Canlida zayif.Aslinda cidden iyi bir sarki... Cvp: LETONYA - Triana Park - Line - SiruSho - 17-03-2017 2017de muziksiz dinledigimizde bazilarinin sesinin bi tarafina kactigini gorduk. Muzikle bu kizin kotu performansi da kamufle olur. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi RE: LETONYA - Triana Park - Line - Emre - 08-04-2017 Detayli yorumlarimi Bakis acisi kisminda yazacagim ama bu kiz tam bir siyrik ! Cok sevdim
RE: LETONYA - Triana Park - Line - gentedimare - 10-05-2017 Buna da üzüldüm seviyorum bu sarkiyi RE: LETONYA - Triana Park - Line - Hysteria - 10-05-2017 Avustralya çıktı, bu çıkamadı. Adaletine ***** Avrupa :'( RE: LETONYA - Triana Park - Line - utarit01 - 10-05-2017 Bu sarki cok guzel ama canli da bi seklide o guzellik gidiyor. Ilk defa son sirada yarisan biri cikamamis iki yf'li sistemde LETONYA - Triana Park - Line - Sinan - 11-05-2017 Letonya'nın melodisi loop'lanmis bi sekilde kafamda dönüyo sürekli, napicam Cvp: LETONYA - Triana Park - Line - SiruSho - 11-05-2017 Ya sen Isvec degilsin bi sey degilsin gelmis Ulusal finaldeki ucuz sahnenle yarismissin ne bekliyodun ilk3te olmayi mi ? Seviyoruz da akilsizlik yapanlari affetmeyiz SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |