01-PASSIFLORA-MAX-PUPPETEER= Birinci belli ikinci kim dedim dinler dinlemez. Henüz yedi şarkıyı dinledim bu şarkıya hasta oldum. Klibi de çok güzel. İyi bi derece almalı, alacakkk!
02-ACTIFED-HOZEIER-TAKE ME TO CHURCH= Tam hoşuma gidecek gibi oluyor ama gidemiyor. Bilemedim. On şarkı çıkmazsa listeme eklerim heralde.
03-CAFERGOT-KATY PERRY-CHAINED TO THE RHYTHM= Bu hanımı Unconditionally şarkısından sonra dinlemedim, nefret ettim. Bu şarkısını da hiç sevemedim. Sorry.
04-YASMIN-FORT MINOR-WHERE’D YOU GO= Bu şarkı da hoşuma gitti, rap kısmından sonra minnoş melodisi çok güzel geliyor kulağa.
05-SIBELIUM-DAMI IM-FIGHTING FOR LOVE= Ses tartışmasız. Dami Im'in Sound of Silence'tan sonra hareketli şarkı söyleyişini hayal edemiyordum bile. Tam kopmalık parça. İyi bir derece alır gibi.
06-BENGAY-RAVING GEORGE FEAT. OSCAR AND THE WOLF-YOU’RE MINE= Oscar and The Wolf diyince bi duracaksın! Bu çocuğun sesi beni hipnotize ediyor. Hiç mi kötü şarkısı olmaz?? Derece almalı!!
07-GAYABEN-NICOLAS JAAR-MI MUJER= Neden?... 2012 Euro Neuro'su, 2013'ün martı kaş Lonely Planet'i gibi bu MSC'nin Euro Neuro'su olmuş bence. Bu şarkı puan almamalı kesinlikle
Derece demiyorum puan almamalı