Konuyu Oyla:
|
AVROFESTO' - SOHBET&MUHABBET
|
|||||||
| |||||||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| AVROFESTO' 2017 - FİNAL | Barlo | 8 | 8,691 |
20-12-2017, Saat: 08:08 Son Yorum: Yekaye |
|
| AVROFESTO' | Barlo | 16 | 16,399 |
19-12-2017, Saat: 00:02 Son Yorum: Yekaye |
|
Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi
| Forum | Yasal Uyarı |
Türkçe Çeviri: MyBB.Com.Tr |
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren forumumuzda 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumumuz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri iletisim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir. |

Aranızda nefret edenler bile oldu. Yorumları görünce "aaaa o kadara kadar mı" diye kendi kendime şaşırıp durdum. Seven birkaç arkadaşın yorumlarını da görünce mutlu oldum. TTR, Okan Varol, Sulhi ve Yekaye beğenen arkadaşlardı. Belki birkaç beğenen arkadaş daha vardır. Sizlere tavsiyede bulunmak istiyorum. The Kick Inside ve Never for Ever isimli iki albümünü kesinlikle ilk şarkıdan başlayarak sırayla dinlemelisiniz. Kulaklığınızı takın ve çıkan her bir tınıya kulak verin. Müzik ve sözler, Kate Bush'un vokali her ki albümde de birbiriyle bağlantılı olarak devam ediyor. O yıllara göre çok özel denemeler barındırıyor her iki albüm. Kesinlikle sihirli. Kate Bush aynı zamanda dans eğitimi de almış olup, bu yeteneğini de keyif alarak kullanan bir isim. Kocaman bedenimle beni bulutlarda yürüten ve kalbime kanat takıp uçuşturan şarkısını da sizlerle paylaşmak istiyorum. VE SİZLERE TEESSÜF EDİYORUM SEVGİLİ ZALIMLAR.